Home » Evenementenagenda

Evenementen

WWvK middag 1 oktober a.s. in Hilversum

Op zondag 1 oktober 2017 zal van 14.00 -16,30 uur in Hilversum - La Rivièrestraat 9- de landelijke WWvK-dag plaatsvinden. Deze middag is bedoeld voor alle donateurs,projectleiders,ambassadeurs en sympathisanten van WWvK. Tijdens deze middag willen we graag inzicht geven in de activiteiten van WWvK en daarbij een aantal mooie projecten belichten die de stichting bijstaat. We beginnen de middag met presentaties van een aantal projectleiders wiens project door WWvK wordt ondersteund. Ook kunt u kennismaken met de nieuwe ambassadeurs. Vervolgens kunt u met de aanwezigen van gedachten wisselen en de informatiestands van de diverse projecten bezoeken. Hierna sluiten we gezamenlijk af met een drankje en een hapje... U bent van harte welkom en kinderen ook.!

Wilt u zich, als u komt, a.u.b. via het onderstaande formulier aanmelden?

AANMELDEN!

Reactie plaatsen

Reacties

H.Blaauw-Klaassen
een dag geleden

Ik wil graag komen zondag 1 oktober

Koken voor WereldWijd voor Kinderen

Wil Akkies-Westerveld uit Leiden kookt al sinds 2010 voor groepen in de stijl van een van de projecten van WereldWijd voor Kinderen. Kiest de groep voor een project in Zuid-Afrika, dan kan men een pittig Peri Peri gerecht en braai verwachten, kiest de groep voor El Kef in Tunesië dan wordt het koken met de Tajine. De laatste tijd kiest men veel voor de Syrische vluchtelingen. De gezonde Syrische keuken vol auberginegerechten staat dan op het menu. Het concept is eenvoudig: u kunt zich individueel of in groepen inschrijven. In groepjes van 6 tot 10 personen (meer personen in overleg) krijgt u een vers bereide maaltijd bij haar thuis. 

DSC00937.jpg
DSC00946.jpg

 Zij kookt en berekent alleen de ingrediënten. U betaalt bij reservering €10 per persoon. Aan het eind van de maaltijd kunt u anoniem doneren wat u voor het project over hebt en u door haar kookkunst en de gezelligheid in de stemming bent geraakt om nog meer te doneren dan u van plan was. Deze opbrengst stort zij nog dezelfde avond op de rekening van de stichting.

Afhankelijk van de grootte van de groep kookt zij of bij haar thuis of outdoor. Binnenkort verwacht ze de 70e groep. Heb je iets te vieren? Denk dan aan Koken voor WereldWijd voor Kinderen Op deze site is alle informatie te vinden. Wil verheugt zich op uw komst.