Home » Hoe kan ik WWvK steunen? » Sponsoractie organiseren

Tips voor een sponsoractie

Een sponsoractie organiseren?
Wilt u WereldWijd voor Kinderen ook steunen met een sponsoractie? Daar zijn we heel blij mee! Laat ons weten wat er te gebeuren staat door het sponsoractieformulier te downloaden, in te vullen en te mailen naar WereldWijd voor Kinderen. Een korenfestival, een sponsorloop, een rommelmarkt, een musical, een tuinfair, een kunstveiling, een concert, auto's wassen of oud-papier inzamelen, . . . . ., allemaal voorbeelden van mogelijkheden om gezamenlijk geld in te zamelen voor het goede doel.

Promotiemateriaal
Om de sponsoractie extra kracht bij te zetten heeft u misschien promotiemateriaal van WereldWijd voor Kinderen nodig. U kunt bijvoorbeeld het logo van WereldWijd voor Kinderen gebruiken of informatiefolders en stickers uitdelen. Als u dat wilt, kunt u dit aangeven op het aanvraagformulier promotiemateriaal en dit te mailen naar WereldWijd voor Kinderen

Wat te doen met de opbrengst?
Als de actie geweest is kunt u de opbrengsten overmaken op
IBAN NL31 INGB 0000 0019 84 (BIC INGBNL2A) t.n.v. Stichting WereldWijd voor Kinderen te Baarn. Vergeet hierbij niet de naam van de actie te vermelden. Deze vermelding is erg belangrijk omdat wij alleen dan weten dat dit de opbrengsten zijn van de desbetreffende sponsoractie en we ook alleen dan de ontvangst hiervan kunnen bevestigen. Daarom ontvangen we ook graag een mailtje op het e-mailadres van WereldWijd voor Kinderen waarin verwezen wordt naar de sponsoractie en naar het bedrag dat is overgemaakt.