WWvK jongerenvakantieweek in
samenwerking met Stichting Wigwam

“Het is voor mij een gevoel van thuiskomen, jezelf mogen zijn en samen kunnen genieten van de mooie omgeving en mensen om je heen”.

Samen met Stichting Wigwam heeft WWvK dit jaar de eerste WWvK jongerenvakantieweek georganiseerd. Een unieke vakantie ervaring voor jongeren met een beperking. Tijdens deze weken ontmoeten de jongeren leeftijdsgenoten die ook een beperking hebben, waardoor zij helemaal zichzelf kunnen zijn. Samen met de vrijwilligers, veelal leeftijdsgenoten, worden nieuwe ervaringen gedeeld en zijn zij na deze weken heel wat vaardigheden rijker. Wat wellicht nog het meest mooie is, er worden vriendschappen gesloten voor het leven!

Vrijwilligers

Zonder vrijwilligers is het onmogelijk om deze vakanties te organiseren. Voor elke kind, gaat Wigwam op zoek naar een maatje die een één op één begeleiding biedt.

Lijkt het jou leuk om samen met de jongeren een geweldige tijd te beleven en de WWvK Jongerenvakantieweek tot een onvergetelijke ervaring te maken?

Donaties

Om de WWvK Jongerenvakantieweek een groot succes maken, zijn uw donaties hard nodig. Middels uw donaties, kunt u deze Jongerenweek ondersteunen.

U kunt ook uw donatie overmaken, o.v.v. “WWvK Jongerenvakantieweek”, op rekeningnummer: 

IBAN NL31 INGB 000 000 1984.

“Een geweldige vakantie. Vanaf het eerste uur dat wij er waren, voelden wij ons zeer welkom. De zorg voor onze dochter durfden wij met een gerust gevoel uit handen te geven, aan het team van zeer enthousiaste vrijwilligers. Wij hebben geen minuut twijfel gehad, terwijl dit de eerste keer was dat wij met een dergelijke vakantie weg waren. Al met al een zeer positieve ervaring en herhaling ligt dan ook zeker in het verschiet”.

Sfeerimpressie

Stichting Wigwam organiseert tijdens de WWvK Jongerenvakantieweek uitdagende activiteiten en unieke belevenissen. Bekijk dit filmpje hiernaast voor een lach op uw gezicht.