Home » Nieuws » Fancy Fair Gouda 2019

Fancy Fair Gouda 2019

De organisator van dit evenement schrijft:
Op 7 september j.l. was de grote dag om met de gemeenschap Gouda van het Apostolisch Genootschap te proberen geld te genereren ter sponsoring voor WWvK.

Het idee hiervoor is ontstaan in de kring van 65plussers. Richard Bos, ambassadeur WWvK, was eerder bij ons geweest om eens iets te vertellen over het werk, het doel en de mogelijkheden van de stichting. Voor velen (ouderen) was niet bekend dat WWvK een initiatief is van het Apostolisch Genootschap. Het verhaal van Richard Bos heeft zoveel indruk gemaakt dat al gauw de vraag kwam “kunnen wij niet iets doen”?
Hierna zijn we aan de slag gegaan met een 16tal vrijwilligers uit de gemeenschap Gouda en hebben geprobeerd het project gemeenschapsbreed in te vullen.
Er zijn veel spullen ingebracht, menigeen heeft zijn zolder opgeruimd, voor de rommelmarkt. Er is een financiële aanbieding gebracht om enkele mooie prijzen voor de verloting te kunnen kopen en een team verzorgde de catering. Ook heeft een ander team op de brocante markt in Gouda gestaan. Er werden dinertjes gegeven. En iemand van 94 jaar heeft het servies van haar moeder en haar eigen mooie servies ingebracht voor de verkoop. Kortom het was een inspirerend project om met zijn allen uit te voeren.

Op zondag 3 november heeft  Richard Bos een inspirerende dienst verzorgd bij ons en de cheque van € 2.081,40 in ontvangst genomen.
Het was een feestje en hebben het project afgesloten met een kopje koffie en (natuurlijk) een Goudse stroopwafel.


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.