Home » Nieuws » Evenementenagenda

Evenementen


Concert in Almere 21 december,

klik hier voor info

 

 


Schilderen voor Kinderen

Yolanda Verheul uit Nieuw Vennep gaat na haar pensionering op 1-1-2019 portretten schilderen.
De opbrengst van haar aquarellen gaat voor 80% naar WereldWijd voor Kinderen. Een prachtig initiatief!

Zie ook http://www.schilderenvoorkinderen.nl/Schilderen-voor-Kinderen/


Koken voor WereldWijd voor Kinderen

Wil Akkies-Westerveld uit Leiden kookt al sinds 2010 voor groepen in de stijl van een van de projecten van WereldWijd voor Kinderen. Kiest de groep voor een project in Zuid-Afrika, dan kan men een pittig Peri Peri gerecht en braai verwachten, kiest de groep voor El Kef in Tunesië dan wordt het koken met de Tajine. De laatste tijd kiest men veel voor de Syrische vluchtelingen. De gezonde Syrische keuken vol auberginegerechten staat dan op het menu. Het concept is eenvoudig: u kunt zich individueel of in groepen inschrijven. In groepjes van 6 tot 10 personen (meer personen in overleg) krijgt u een vers bereide maaltijd bij haar thuis. 

Zij kookt en berekent alleen de ingrediënten. U betaalt bij reservering €10 per persoon. Aan het eind van de maaltijd kunt u anoniem doneren wat u voor het project over hebt en u door haar kookkunst en de gezelligheid in de stemming bent geraakt om nog meer te doneren dan u van plan was. Deze opbrengst stort zij nog dezelfde avond op de rekening van de stichting.

Afhankelijk van de grootte van de groep kookt zij of bij haar thuis of outdoor. Binnenkort verwacht ze de 70e groep. Heb je iets te vieren? Denk dan aan Koken voor WereldWijd voor Kinderen Op deze site is alle informatie te vinden. Wil verheugt zich op uw komst.