Home » Nieuws » Evenementenagenda

Evenementen
VEILING

Veiling voor WWvK in Hilversum zondagmiddag 18 november

De uitnodiging aan alle kunstenaars in Nederland, amateurs of professionals is een geweldig succes geworden! Nee te simpel gezegd een AA topper 1ste klas!
Er zijn prachtige werkstukken aangeboden, om te watertanden, in aquarel, olieverf en acryl, zelfs compleet soms met een lijst. Daarnaast nog een aantal zeer bijzondere en aparte zaken. Onze creatieve “apgenners” hebben op een fantastische wijze gehoor gegeven aan de wens WWvK een behoorlijk bedrag te kunnen aanbieden.
Nu is het aan u lieve allemaal om op zondag 18 november a.s. in groten getale de rit naar Hilversum te ondernemen en een bod te doen op de prachtige werken van onze kunstenaars. U dient daarbij twee doelen. Ten eerste de belangrijke donatie aan WWvK en ten tweede, niet onbelangrijk, een prachtig origineel nieuw werkstuk voor in uw huis.
Graag zie ik u allen in Hilversum op de veiling voor WWvK. Wij willen graag om 14.00 uur beginnen want wij hebben meer dan 75 stukken.
De zaal is al open om 12.30 uur want u krijgt natuurlijk alle gelegenheid uit te zoeken wat in uw huiskamer past. Daar komt nog bij dat u geregistreerd moet worden en uw biedingsnummer en catalogus in ontvangst moet nemen.
Maak u geen zorgen over betaalmogelijkheden want dat kan contant of per PIN of wellicht met uw eigen app per overboeking.
Heel graag tot zondag 18 november.

Voor info: Wil Puik 06 23896473


Schilderen voor Kinderen

Yolanda Verheul uit Nieuw Vennep gaat na haar pensionering op 1-1-2019 portretten schilderen.
De opbrengst van haar aquarellen gaat voor 80% naar WereldWijd voor Kinderen. Een prachtig initiatief!

Zie ook http://www.schilderenvoorkinderen.nl/Schilderen-voor-Kinderen/


Koken voor WereldWijd voor Kinderen

Wil Akkies-Westerveld uit Leiden kookt al sinds 2010 voor groepen in de stijl van een van de projecten van WereldWijd voor Kinderen. Kiest de groep voor een project in Zuid-Afrika, dan kan men een pittig Peri Peri gerecht en braai verwachten, kiest de groep voor El Kef in Tunesië dan wordt het koken met de Tajine. De laatste tijd kiest men veel voor de Syrische vluchtelingen. De gezonde Syrische keuken vol auberginegerechten staat dan op het menu. Het concept is eenvoudig: u kunt zich individueel of in groepen inschrijven. In groepjes van 6 tot 10 personen (meer personen in overleg) krijgt u een vers bereide maaltijd bij haar thuis. 

Zij kookt en berekent alleen de ingrediënten. U betaalt bij reservering €10 per persoon. Aan het eind van de maaltijd kunt u anoniem doneren wat u voor het project over hebt en u door haar kookkunst en de gezelligheid in de stemming bent geraakt om nog meer te doneren dan u van plan was. Deze opbrengst stort zij nog dezelfde avond op de rekening van de stichting.

Afhankelijk van de grootte van de groep kookt zij of bij haar thuis of outdoor. Binnenkort verwacht ze de 70e groep. Heb je iets te vieren? Denk dan aan Koken voor WereldWijd voor Kinderen Op deze site is alle informatie te vinden. Wil verheugt zich op uw komst.