Home » onze projecten » archief projecten » Projecten 2017 » 262 AZC Hoogeveen toneelvoorstelling

262 Toneelvoorstelling door AZC Hoogeveen

De aanvrager, werkzaam in het AZC in Hoogeveen, schrijft:

"Samen met een collega zijn we bezig om een theatervoorstelling te maken. Deze vorm van aandacht voor vluchtelingen heeft een helende werking. De mensen vertellen in een veilige omgeving hun verhaal en dit wordt in een theatervoorstelling gegoten.
Ze mogen zijn wie ze zijn en we merken dat het, als het om inhoud van mensen gaat, het niet uit maakt of je nu uit China komt of uit Syrië.
Graag willen de vluchtelingen van het AZC in Hoogeveen dan ook een positief geluid de samenleving inbrengen d.m.v. een theatervoorstelling. Het belooft een indrukwekkende voorstelling te worden waarin we elkaar aanmoedigen om er een mooiere wereld van te maken.We hebben een cast uit diverse landen, allen met een eigen verhaal. De samenstelling is aangevuld met vluchtelingen uit Syrië, Trinidad, Jemen, Cuba en kinderen uit diverse landen. Als we over voldoende gelden beschikken, dan zal de voorstelling “Reis door je leven” op vrijdagavond 28 juni 2019 plaatsvinden."

WWvK heeft de kosten van de kleding en het decor betaald. De voorstelling heeft inmiddels plaats gevonden, onderstaand een beeldverslag.