Home » Projecten » archief projecten » Projecten 2016 » 179 droomdekentjes Lemmer Emmeloord

In het begin van dit jaar waren we uitgenodigd in de Gemeenschap Assen om deel te nemen aan droomdekens maken voor de Regenboogboom stichting. Twee zusters wilden wel met me mee. Eigenlijk maar voor één dag , maar toen we 's avonds weer naar huis gingen waren we zo ontzettend enthousiast dat we meteen naar onze voorganger zijn gestapt, de deken hebben getoond die we hadden gemaakt die dag en gevraagd wat hij er van vond als we met onze zusterkring er mee door zouden gaan om deze dekens te maken .
Op zondag hebben we het hele verhaal in de gemeenschap verteld en gevraagd aan de broeders en zusters om stof, lakens enz. niet weg te gooien maar aan ons te geven.
En ik zou WWvK vragen om een eenmalige donatie.
ik heb gevraagd om €100.00 waarvan ik messen[om te snijden], breiwol, borduurgaren, naaigaren en mallen heb gekocht .
Het is prachtig gegaan met de dekens.We hebben er 6 klaar.
We krijgen uit Emmeloord nog 5 zusters erbij, [Emmeloord en Lemmer zijn samen gegaan, wat echt een verrijking is voor ons allemaal]  Iedereen is blij om iets te kunnen doen. Vorige week zondag hebben we de dekens tentoongesteld aan alle broeders en zusters.
We zijn nu met een groep van minstens 15 zusters. Ook doen er zusters thuis aan mee.
Dit was het eerste jaar nog maar, we gaan volgende week weer beginnen .
Voor de Kerst hebben we tegenwoordig niet zo veel meer te doen, daarom is dit zo fijn om te doen voor kindjes die het zo nodig hebben.
Nogmaals heel hartelijk dank dat U ons heeft geholpen met de donatie ,verder kunnen we het nu helemaal zelf.

Gemeenschappen Lemmer en Emmeloord, 3 oktober 2016