Home » Stagiaires en vrijwilligers » Hier kun je misschien terecht

Vrijwilligersplaatsen 

Heb je net je diploma gehaald en wil je er tussenuit voordat je gaat studeren? Heb je een paar maanden te overbruggen en wil je wat meer van Nederland of van de wereld zien voordat je straks aan het werk gaat? Een tijd in een andere plaats of in het buitenland kan een fantastische ervaring zijn, maar ook nog eens heel leerzaam! Je leert meer over jezelf, wat je kunt en wat je wilt. Daar kun je de rest van je leven veel profijt van hebben.

Vrijwilligerswerk doen is van alle leeftijden.. De werk- en levenservaring van een volwassen vrijwilliger heeft vaak een grote toegevoegde waarde.

 

Stageplaatsen

Ben je op zoek naar een stage in Nederland of in het buitenland om jouw kennis in praktijk te brengen? Wil je tijdens je stage wat meer van Nederland of van de wereld zien? Een tijd in een andere plaats of in het buitenland kan een fantastische ervaring zijn, maar ook nog eens heel leerzaam! Je leert meer over jezelf, wat je kunt en wat je wilt. Daar kun je de rest van je leven veel profijt van hebben. 

IMG_1950-2.jpg

Hier zou je misschien terecht kunnen

Heb jij je keuze gemaakt om als stagiair of vrijwilliger aan de slag te gaan bij één van de projecten van WWvK in Nederland of in het buitenland ?

Het bestuurslid met de portefeuille stages en vrijwilligers kan je in contact brengen met de juiste persoon van het door jou gekozen project (mail). Je neemt daarna zelf contact op met deze persoon van het project. Je overlegt zelf wat je kunt en wilt gaan doen binnen het project. 

Hoewel wij onze informatie regelmatig controleren, kunnen wij geen aansprakelijkheid ervaren voor onjuiste of onvolledige vermeldingen of voor nalatigheid van of wanprestatie door de door ons hieronder genoemde organisaties.

Klik op de naam voor meer informatie:

Stichting Welzijn kinderen Bal Anand / Zorgboerderij Umang

Football Foundation South Africa/ Grootbos Foundation

Stichting Kleurfabriek Nijmegen 

Stichting Wigwam Vallei Nederland

Les Oiseaux Bleus

Stichting Matamba

Stichting Maya 

Stichting Vriendschapsband Haarlemmermeer Cebu (VHC)

PDF
Informatie Vrijwilligers en Stages Stichting Maya, Nepal