Bijzondere samenwerking met
het Apostolisch Genootschap

Samenwerking met het Apostolisch Genootschap

WWvK werkt samen met het Apostolisch Genootschap op het gebied van maatschappelijke betrokkenheid, het realiseren van maatschappelijke impact en de inzet voor kwetsbare kinderen/jeugd wereldwijd.

Het Apostolisch Genootschap levert een actieve en herkenbare bijdrage aan maatschappelijk relevante projecten en initiatieven. Het genootschap erkent en onderstreept de waarde van WWvK en ondersteunt haar verdere professionalisering en groei naar meer impact, via maatschappelijk relevante projecten. 

Maatschappelijke betrokkenheid

Als strategische partners werkt WWvK met het Apostolisch Genootschap samen om maatschappelijke projecten te realiseren die meer compassie, solidariteit of duurzaamheid in de samenleving brengen specifiek gericht op kwetsbare kinderen. Van belang hierbij is dat deze strategische samenwerking een langjarige relatie is tussen beide organisaties, waarbij het Apostolisch Genootschap met een jaarlijkse donatie financieel bijdraagt aan impactvolle projecten van WWvK. 

Kerstmaatjes

Als onderdeel van deze samenwerking committeert het Apostolisch Genootschap zich aan een jaarlijkse financiële donatie voor Kerstmaatjes.Tijdens kerst geeft het Apostolisch Genootschap in samenwerking met WWvK ieder jaar een schenking van € 15.000 aan kinderen die onze hulp goed kunnen gebruiken. Voor 2021 is er gekozen om het geldbedrag eerlijk te verdelen over twee mooie projecten: Kleurfabriek in Nijmegen en BeHoCa in Kenia.

WWvK is het Apostolisch Genootschap dankbaar voor de steun en het vertrouwen in onze stichting. Samen staan wij sterker!