Steun met jouw bedrijf

Wordt bedrijfssponsor

WWvK werkt samen met een aantal partners. Ook jouw bedrijf kan het verschil maken en helpen om onze doelen te realiseren. Wij ontvangen geen subsidie van de overheid en zijn volledig afhankelijk van giften. Jouw donatie en maatschappelijke betrokkenheid zijn van onschatbare waarde en draagt bij aan een beter leefklimaat en kansrijke toekomst van kwetsbare kinderen.

Graag verwelkomen we jouw bedrijf als bedrijfspartner van WWvK. Dat kan middels een bedrijfsdonatie, maar ook in de vorm van een donatie in natura. Zo kan jouw bedrijf als gift diensten aanbieden die ons helpt om onze kosten zo laag mogelijk te houden. Uiteraard doen we daar, als daar behoefte aan is, ook iets voor terug! 

Doet jouw bedrijf ook met ons mee? Wij helpen jou graag verder. Stuur ons een e-mail via projectleider@wwvk.nl en wij nemen spoedig contact op om elkaar beter te leren kennen.

Zakelijke donaties & ANBI

Zakelijke donaties kunnen fiscaal voordelig zijn. Dankzij onze ANBI-status zijn donaties onder bepaalde voorwaarden fiscaal aftrekbaar. Wilt u weten wat de voorwaarden zijn? Klik dan op deze link.

Onze partners

Zeal Creative Agency

Zeal Creative Agency is een reclamebureau die zich inzet voor maatschappelijke initiatieven. Zeal heeft onze nieuwe huisstijl ontwikkeld en onze website vormgegeven. Ook helpen zij ons met de vormgeving van onder andere flyers en het jaarverslag, zonder hier enige kosten voor te rekenen.

MEDonline

MEDonline is een digitaal bureau met kennis en expertise op het gebied van communicatie en educatie binnen de gezondheidszorg. MEDonline heeft onze website zonder kosten gebouwd en draagt zorg voor het onderhoud en de hosting van onze website.

Printerberg

WWvK is een samenwerking gestart met Printerberg. Printerberg is expert op het gebied van printen, scannen en document oplossingen. Van iedere order gaat er een percentage naar onze projecten.