Onze projecten

Wij werken hard aan onze website. Op zoek naar de projecten die wij ondersteunen? Houdt onze Facebook-pagina in de gaten, kijk hieronder voor onze meerjaren partners of neem contact met ons op via info@wwvk.nl. Ook zijn onze projecten van 2020 te vinden in ons laatste jaarverslag.

Samenwerking met Stichting Wigwam

Samen met Stichting Wigwam heeft WWvK dit jaar de eerste WWvK jongerenvakantieweek georganiseerd. Een unieke vakantie ervaring voor jongeren met een beperking. Tijdens deze weken ontmoeten de jongeren leeftijdsgenoten die ook een beperking hebben, waardoor zij helemaal zichzelf kunnen zijn. Samen met de vrijwilligers, veelal leeftijdsgenoten, worden nieuwe ervaringen gedeeld en zijn zij na deze weken heel wat vaardigheden rijker. Wat wellicht nog het meest mooie is, er worden vriendschappen gesloten voor het leven!

Samenwerking met Kinderfonds Mamas

Met steun van WWvK kan Kids Haven in 2021 een jaar lang de kinderen vervoeren naar verschillende locaties, zoals school, sport en ziekenhuizen. Daarnaast wordt de bijdrage gebruikt voor de psychologische ondersteuning en therapie sessies. Deze sessies zijn zeer hard nodig, aangezien de kinderen opgelopen trauma’s middels deze sessies kunnen verwerken. Daarnaast leren zij normen en waarden en ontwikkelen zij zelfvertrouwen. De kinderen worden begeleid naar een toekomst, waarin zij net zoveel kans hebben op een succesvol leven als ieder ander kind.

Kan WWvK mijn project steunen?

WWvK ondersteunt diverse projecten in binnen- en buitenland. Denk jij dat jouw project past bij het werk van onze stichting? Vul dan ons aanvraagformulier in en stuur dit ingevuld retour naar info@wwvk.nl. We zien jouw aanvraag graag tegemoet.