Structurele partners

Naast het ondersteunen van eenmalige projecten, werkt WWvK samen via structurele partnerschappen. Wij geloven zo nog beter te kunnen bijdragen aan het realiseren van gelijke kansen en een menswaardig bestaan voor kinderen in kwetsbare situaties. Hieronder staan onze structurele partners en projecten die wij voor meerdere jaren ondersteunen.

Samenwerking met Stichting Wigwam

Samen met Stichting Wigwam heeft WWvK dit jaar de eerste WWvK jongerenvakantieweek georganiseerd. Een unieke vakantie ervaring voor jongeren met een beperking. Tijdens deze weken ontmoeten de jongeren leeftijdsgenoten die ook een beperking hebben, waardoor zij helemaal zichzelf kunnen zijn. Samen met de vrijwilligers, veelal leeftijdsgenoten, worden nieuwe ervaringen gedeeld en zijn zij na deze weken heel wat vaardigheden rijker. Wat wellicht nog het meest mooie is, er worden vriendschappen gesloten voor het leven!

Samenwerking met Kinderfonds Mamas

Met steun van WWvK kan Kids Haven in 2021 een jaar lang de kinderen vervoeren naar verschillende locaties, zoals school, sport en ziekenhuizen. Daarnaast wordt de bijdrage gebruikt voor de psychologische ondersteuning en therapie sessies. Deze sessies zijn zeer hard nodig, aangezien de kinderen opgelopen trauma’s middels deze sessies kunnen verwerken. Daarnaast leren zij normen en waarden en ontwikkelen zij zelfvertrouwen. De kinderen worden begeleid naar een toekomst, waarin zij net zoveel kans hebben op een succesvol leven als ieder ander kind.

Ook één van deze projecten ondersteunen?

 Al vanaf een klein bedrag help jij mee aan een liefdevol klimaat voor deze kinderen. Doneer hier eenmalig of wordt donateur. Onze dank is groot.