Datum bekend Jongeren vakantieweek

De eerste WWvK Jongeren vakantieweek vindt van maandag 30 augustus t/m zaterdag 4 september plaats in Valkenburg.  WWvK ondersteunt Stichting Wigwam door een Jongerenweek te adopteren. Een unieke vakantieweek voor jongeren met een beperking. Tijdens deze week ligt het accent op samen zijn. Samen met de vrijwilligers, veelal leeftijdsgenoten, worden nieuwe belevenissen gedeeld. ‘Samen’ worden vele grenzen verlegd. Allen zijn na deze week heel wat vaardigheden rijker. Bovenal, er worden vriendschappen gesloten voor het leven!

Vrijwilligers gevraagd

Zonder vrijwilligers is het onmogelijk om deze Jongerenvakantieweken te organiseren. Voor elke jongere met een beperking wordt er een maatje gezocht, die één op één begeleiding biedt.

Lijkt het jou leuk om een week lang samen met de jongeren een geweldige tijd te beleven en deze Jongerenvakantieweken tot een onvergetelijke ervaring te maken?

Meld je dan aan als vrijwilliger via de website van Stichting Wigwam, mail: info@stichtingwigwam.nl of bel: 06-46375735.

Donateur

Ook kunt u deze Jongerenweek mogelijk maken door financieel te ondersteunen. Maak dan uw donatie over, o.v.v. “WWvK Jongerenvakantieweek”, op rekeningnummer: IBAN NL31 INGB 000 000 1984.

Ook interessant voor u

Yolanda schildert voor de projecten van WWvK

Yolanda verkoopt haar schilderijen en doneert alle opbrengsten aan WWvK. “Toen mijn pensioen naderde, wist ik al snel dat ik niet stil wilde gaan…

Klimmen naar de top voor Stichting Baraka

Afgelopen donderdag zijn Merel Stulen en Julia Broos begonnen aan de vijfdaagse klim naar de top van Mount Kenya. Deze sponsoractie is ten gunste…

Namens Les Amis de Gambie enorm bedankt!

Deze foto van ‘Les Amis de Gambie’ toverde een grote lach op ons gezicht! Stichting Les Amis de Gambie is in 2002 in Luxemburg opgericht…