Datum bekend Jongeren vakantieweek

De eerste WWvK Jongeren vakantieweek vindt van maandag 30 augustus t/m zaterdag 4 september plaats in Valkenburg.  WWvK ondersteunt Stichting Wigwam door een Jongerenweek te adopteren. Een unieke vakantieweek voor jongeren met een beperking. Tijdens deze week ligt het accent op samen zijn. Samen met de vrijwilligers, veelal leeftijdsgenoten, worden nieuwe belevenissen gedeeld. ‘Samen’ worden vele grenzen verlegd. Allen zijn na deze week heel wat vaardigheden rijker. Bovenal, er worden vriendschappen gesloten voor het leven!

Vrijwilligers gevraagd

Zonder vrijwilligers is het onmogelijk om deze Jongerenvakantieweken te organiseren. Voor elke jongere met een beperking wordt er een maatje gezocht, die één op één begeleiding biedt.

Lijkt het jou leuk om een week lang samen met de jongeren een geweldige tijd te beleven en deze Jongerenvakantieweken tot een onvergetelijke ervaring te maken?

Meld je dan aan als vrijwilliger via de website van Stichting Wigwam, mail: info@stichtingwigwam.nl of bel: 06-46375735.

Donateur

Ook kunt u deze Jongerenweek mogelijk maken door financieel te ondersteunen. Maak dan uw donatie over, o.v.v. “WWvK Jongerenvakantieweek”, op rekeningnummer: IBAN NL31 INGB 000 000 1984.

Ook interessant voor u

Een bericht van onze partner voor Oekraïne (deel 2)

Mooi dat het is gelukt MYzwolle. De hulp is aangekomen en de bussen zijn officieel overgedragen aan de lokale organisatie. Met alle risico voor…

Een bericht van onze partner voor Oekraïne

Even een bericht van onze partner Stichting MYzwolle. Deze stichting zet zich sinds het begin van de oorlog in Oekraïne in voor de mensen…

WWvK zoekt ambassadeurs

WWvK zoekt ambassadeurs. Wil jij je inzetten voor kwetsbare kinderen? Dan zoeken wij jou! Maak alvast kennis met een van onze enthousiaste vrijwilligers Erna Veerman:”Ik…