Klimmen naar de top voor Stichting Baraka

Afgelopen donderdag zijn Merel Stulen en Julia Broos begonnen aan de vijfdaagse klim naar de top van Mount Kenya. Deze sponsoractie is ten gunste van Stichting Baraka. Stichting Baraka ondersteunt projecten in Afrika (met een focus op Kenia), die kansarme jongeren helpen zich te ontwikkelen tot waardevolle en kansrijke mensen in de samenleving.
 
WWvK ondersteunt deze sponsoractie, door het opgehaalde bedrag te verdubbelen tot een maximum van € 3000,-. Dit bedrag zal besteed worden aan een aquaponics tank. Tanks waarmee gewassen op een efficiënte methode verbouwd kunnen worden, door aquacultuur en hydrocultuur te combineren in een gesloten systeem. Met deze methode kunnen de jongens op ‘De Boerderij van Hoop’ zich specialiseren en onderscheiden.
 
Ga voor meer informatie over Stichting Baraka naar https://www.stichtingbaraka.nl/.
Wil je de dames ondersteunen om deze sponsoractie een nog groter succes te maken? Dan kan dat op rekeningnummer
NL49 INGB 0675 3140 11 t.a.v. Mw J Broos, onder vermelding van ‘donatie Stichting Baraka’.
 
Liever rechtstreeks doneren? Dan mag dat op het rekeningnummer van WWvK: NL31 INGB 0000 0019 84 (BIC: INGBNL2A) t.a.v. Stichting WereldWijd voor Kinderen te Baarn, onder vermelding van ‘donatie Stichting Baraka’.

Ook interessant voor u

Lezing van filmmaker Steven Geldof op dinsdag 17 mei 20:00

Filmmaker Steven Geldof verzorgt op dinsdag 17 mei om 20.00 de lezing “Een leven vol liefde, geluk en succes” in ’t Paradies te Roermond….

€ 1181,90 tijdens Koningsdag-actie voor WWvK

Ook zo een mooi eigen initiatief! Dit keer mogelijk gemaakt door de ambassadeurs van WWvK Bep en Richard en de leden van het Apostolisch…

50 gevulde rugtassen naar kinderen in Oekraïne

Mooie individuele actie van de leden van het Apostolisch Genootschap in Harderwijk. 50 gevulde rugtassen met een noodhulp pakket zijn richting Oekraïne om de…