WWvK steunt de MAMAS van Kids Haven

“Zonder Kids Haven zou ik nooit opnieuw dezelfde liefde ervaren, zoals mijn moeder mij ooit gaf. Kids Haven ben ik ontzettend dankbaar voor alles wat zij voor mij hebben gedaan.” – Noxolo Dyaluvane

Met steun van WWvK kan Kids Haven in 2021 een jaar lang de kinderen vervoeren naar verschillende locaties, zoals school, sport en ziekenhuizen. Daarnaast wordt de bijdrage gebruikt voor de psychologische ondersteuning en therapie sessies. Deze sessies zijn zeer hard nodig, aangezien de kinderen opgelopen trauma’s middels deze sessies kunnen verwerken. Daarnaast leren zij normen en waarden en ontwikkelen zij zelfvertrouwen. De kinderen worden begeleid naar een toekomst, waarin zij net zoveel kans hebben op een succesvol leven als ieder ander kind.

Onze ambitie in 2021: het WWvK Clubhuis

In de sloppenwijk zijn veel kinderen vanaf 10 jaar die niet deelnemen aan de activiteiten van Kids Haven, maar wel veel narigheid meemaken. Om deze vicieuze cirkel voor deze tieners te doorbreken, willen PAPA Sam en de MAMAS van Kids Haven een veilige omgeving creëren in de vorm van een clubhuis, zodat ook zij aan een toekomst kunnen bouwen.

Het doel is om samen een mooi bedrag op te halen, om zo de droom van PAPA Sam, namelijk de tieners uit de armoede te halen en een mooie toekomst te geven, te realiseren.

U kunt ook uw donatie overmaken, o.v.v. “Kids Haven”, op rekeningnummer:
IBAN NL31 INGB 000 000 1984.

Een periodieke donatie aan WWvK is tevens zeer gewenst.

Over Kinderfonds MAMAS

Kinderfonds MAMAS steunt de MAMAS van Zuid-Afrika: sterke, indrukwekkende vrouwen die opstaan voor kinderen in ernstige armoede. Deze vrouwen ontfermen zich over de meest kwetsbare kinderen en helpen hen om veilig, gezond, goed opgeleid en sociaalvaardig groot te worden. Daar werken wij graag aan mee.

“Kids Haven is een fantastische plek met mensen die oprecht om de kinderen geven.

Dat is niet te meten in het aantal therapiesessies, maar wel in de vele verjaardagpartijtjes,

de geur van popcorn op sommige vrijdagen en vooral het gelach dat door de gangen klinkt.

Wij weten dat het de kleine dingen zijn die je met je meeneemt voor je verdere leven”.

- MAMA Adele